Modulnova Showroomkeuken Blade

Complete keuken: € 19.500,- inclusief getoonde apparatuur.
Deze compacte eiland keuken is uitgevoerd in het materiaal fenix kleur atmosfera met de functies spoelen en koken en is opgebouwd uit 3 horizontale panelen. Het eiland is voorzien van een inductie kookplaat, vaatwasser, quooker en een breakfast bar. De afmetingen van dit eiland zijn 242,5 x 90 cm.

De hoge kasten zijn gemaakt van rovere fumo hout. Deze kasten bezitten veel opbergruimte, een oven en een geïntegreerde koel/vries combinatie. De afmetingen van dit meubel zijn 251.5 x 60 cm en de hoogte is 211 cm.

De keukenapparatuur is van het exclusieve merk Gaggenau. (eventuele wijzigen hierin zijn bespreekbaar) Totaalprijs van € 21.500 is exclusief montage maar kan natuurlijk wel door Acheo Delft worden verzorgd.

Voor meer informatie over deze unieke keuken kunt u met ons contact op nemen.

Modulnova Showroomkeuken Light

Deze wand keuken met een schitterend lijnenspel is uitgevoerd in matlak kleur bianco, het stenen werkblad is van pietra piasentina fiammata gemaakt. Achter het spoeldeel verbergt zich een sliding wall unit met praktische opberg functies die uittrekbaar is bij het gebruik ervan.

Het kook en spoel deel  is voorzien van een inductiekookplaat, vaatwasser, kraan en een matglazen afzuigkap. De afmetingen inclusief wandpanelen zijn 484 x 85 cm.

De hoge kasten zijn tevens van matlak maar dan in de kleur fokos piombo. Deze kastenwand bezit een royale koelkast, vriezer, oven en stoomoven. De afmetingen van dit meubel zijn 312 x 60 en de hoogte is 243 cm.

De keukenapparatuur is van het veelzijdige merk Siemens.

Voor meer informatie over deze schitterende keuken kunt u contact met ons opnemen.