Modulnova Showroomkeuken Skill

Deze kook/spoel eiland keuken is uitgevoerd in het materiaal miltech grigio cendre met een kerlite fokos piombo werkblad. Het eiland is voorzien van een bora inductie kookplaat, vaatwasser, quooker en een breakfast bar. De afmetingen van dit eiland zijn 245 x 105 cm.

De hoge kasten en de brera shelving unit zijn gemaakt van miltech noce milano. Deze kasten bezitten veel opbergruimte, een oven en een geïntegreerde koel/vries combinatie. De afmetingen van dit meubel zijn 360 x 60 cm en de hoogte is 211 cm.

Voor meer informatie over deze unieke keuken kunt u met ons contact op nemen.

Modulnova Showroomkeuken Light

Deze wand keuken met een schitterend lijnenspel is uitgevoerd in matlak kleur bianco, het stenen werkblad is van pietra piasentina fiammata gemaakt. Achter het spoeldeel verbergt zich een sliding wall unit met praktische opberg functies die uittrekbaar is bij het gebruik ervan.

Het kook en spoel deel  is voorzien van een inductiekookplaat, vaatwasser, kraan en een matglazen afzuigkap. De afmetingen inclusief wandpanelen zijn 484 x 85 cm.

De hoge kasten zijn tevens van matlak maar dan in de kleur fokos piombo. Deze kastenwand bezit een royale koelkast, vriezer, oven en stoomoven. De afmetingen van dit meubel zijn 312 x 60 en de hoogte is 243 cm.

De keukenapparatuur is van het veelzijdige merk Siemens.

Voor meer informatie over deze schitterende keuken kunt u contact met ons opnemen.