EXCLUSIEVE EENVOUD

ACHEO

ITALIAANS KEUKENDESIGN

Acheo Delft, Italiaans keukendesign



Modulnova Italiaanse keukens

Acheo ontwerpt en adviseert designkeukens van het Italiaanse merk Modulnova. Geavanceerd, exclusief en een gedetailleerde afwerking zijn de onderscheidende kenmerken van dit in 1949 opgericht Italiaans familiebedrijf.

Modulnova heeft een reputatie in luxe en moderne keukens op het hoogste niveau.

Woonwinkel Van Waay & Soetekouw

In de woonwinkel Van Waay & Soetekouw worden tijdloze designklassiekers met de nieuwste ontwerpen van toonaangevende merken gecombineerd.

De keukens van Modulnova sluiten naadloos aan bij die collectie. Door deze verregaande samenwerking is het mogelijk om van uw totale interieur een harmonieus geheel te maken.

Acheo Delft Italiaans keukendesign
5.0
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Marita van HelmondtMarita van Helmondt
07:06 28 Mar 23
Remco Hombrink heeft ons heel goed geadviseerd bij de aankoop van een fijne keuken. Op zijn aangeven heeft de aannemer leidingen verplaatst en is electriciteit op orde gebracht. Hierdoor verliep installatie van de keuken snel en op rolletjes. Ook nazorg en service beoordelen wij met een dikke 10.
Gert BatenburgGert Batenburg
18:56 15 Mar 23
Remco heeft het hele proces vanaf de eerste schetsen tot deuiteindelijke oplevering perfect begeleid. We zijn zeer gelukkig metonze nieuwe keuken.
Marc van der BurchMarc van der Burch
13:00 15 Mar 23
aan het prachtige plein in Delft vindt je bij Acheo een aantal stijlvolle Italiaanse designkeukens van Modulnova.
Katja VerdoornKatja Verdoorn
17:36 14 Mar 23
Fraaie keukenmodellen, ruime mogelijkheden voor een eigen inbreng. Remco Hombrink is onnadrukkelijk aanwezig met zeer deskundige adviezen. Hij is niet zomaar klantgericht maar toegewijd en begeleidt tot het project perfect is uitgevoerd - en daarna!
Kees GroenewegenKees Groenewegen
19:34 08 Mar 23
Wij zijn zeer tevreden over onze prachtige keuken die met zeer veel zorg en aandacht door Acheo is geïnstalleerd. Ook de service achteraf is uitstekend. Mocht u op zoek zijn naar een hoogwaardige Italiaanse designkeuken, dan ben u bij Remco Hombrink bij het juiste adres.
js_loader

ACTIE


Bij aanschaf van een nieuwe keuken ontvangt u tijdelijk een gratis Quooker.

Maak een vrijblijvende afspraak bij ons in de winkel en ontvang een gratis Quooker bij aanschaf van een nieuwe keuken.

Collectie


FRAME

Dit project benadrukt lineariteit en nieuwe verhoudingen. Het grote horizontale centrale eiland met vooruitstekend schiereiland wordt aangevuld met hoge kasten die doen denken aan de kasten uit de jaren 50, waardoor de keuken een geraffineerde uitstraling krijgt.

SKILL

De lineaire, minimale Skill gebruikt nieuwe materialen en oppervlakken om de keukenplanning aan te passen aan alle behoeften zonder af te zien van een sterke persoonlijkheid.

LIGHT

Bij de planning van de ruimte houdt het keukenproject rekening met ergonomie en interactie van de verschillende werkplekken, met elegante afwerkingen en kleurstellingen.

BLADE LAB

Onze stenen keukenmeubelen zijn het hoogtepunt van de Modulnova projecten: door onderzoek en het gebruik van nieuwe technologieën zijn we in staat geweest een ‘zwaar’ materiaal te transformeren in een ‘licht’ materiaal dat geschikt is voor keukens.

TWENTY

Kleine details die de waarde van het project verhogen

Een project met een sterk karakter dat volumes en materialen slim combineert. De in de boiserie geïntegreerde LED-verlichting om het werkblad te verlichten is bijzonder nuttig.

TWENTY RESINA

Blijven hangen op de zachte oppervlakken

De functionele zones van deze keuken zijn ondergebracht in monolithische kasten die hun inhoud volledig verbergen. Laat uw ogen rusten op de zachte oppervlakken en strakke lijnen van deze keuken en bewonder een gloednieuw inrichtingsconcept.

BLADE

Een keuken met een sterke persoonlijkheid

Het lineaire, minimale Blade gebruikt nieuwe materialen en oppervlakken om keukenprojecten aan te passen aan alle behoeften zonder af te zien van een sterke persoonlijkheid.

FLY

Eenvoudige strakke lijnen

Fly met Corian werkblad (3cm dik) en wit geborsteld gelakte afwerking (ook verkrijgbaar in eiken, afgeschuinde randen naast elkaar geplaatst met zijpanelen en werkbladen n die een slanke monobloc creëren.

MH6

Ruimte optimaliseren

De ruimte optimaliseren: door ons wandsysteem achter de hoge kasten en op het eiland te monteren, wordt de functionaliteit van elk deel van de keuken vergroot en worden alle handelingen vergemakkelijkt.

FLOAT

Keuken en woonkamer komen steeds dichter bij elkaar

Met onze nieuwe programma’s en afwerkingen komen de keuken en de woonkamer steeds dichter bij elkaar en gaan ze naadloos in elkaar over om een omgeving op maat te creëren die voldoet aan de behoeften van het gezin.

Contact opnemen?


Remco Hombrink is uw gesprekspartner voor Acheo. Hij neemt de tijd en inventariseert samen met u het gewenste interieurniveau.

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag – Vrijdag

09:30 – 17:30 uur

Zaterdag:

09:30 – 17:00